Hotel Van Bunnen Knokke architectuur logo
NIEUW ZOMER 2020

Hotel Van Bunnen verwent met ontbijtmanden.

Neem deze zomer ons overheerlijke ontbijt mee naar zee, bos en wei.
Hou je van rust en natuur? En wil je dat graag combineren met een heerlijk ontbijt aan het strand of in de natuur in en rond Knokke-Heist?
Al 30 jaar kunnen gasten rust vinden in Hotel Van Bunnen en de dag starten met een uniek ontbijt.

Deze zomer kies jij waar je ontbijt. In het hotel of in de buitenlucht.

Spreid je dekentje, leun achterover en geniet. De ontbijtmand is gevuld met de classics van Hotel van Bunnen. De krokante Knokse pistolets, met ambachtelijke confituur en honing, vers bio appel-framboossap van de Kikkerstad, kersen van de Zoete Polder, verse fruitsalade, bioyoghurt op een coulis van framboos, huisgemaakte granola, Diksmuideling kaas van de Kasteelhoeve, boter, koffie of thee.

In je mand zit ook een dekentje en een kaartje om de meest gezellige plekjes te tonen waar je dat lekkers kunt verorberen. En we doen het duurzaam: geen afval maar wel glazen potjes en emaille borden en kopjes voor een echt en puur gevoel. Nadien kun je alles terug afgeven in het hotel.

Wat je moet weten.
Veel gestelde vragen.
Voor wie?
Voor alle hotelgasten, uiteraard. Tijdens het weekend op zaterdag en zondag ook voor niet-hotelgasten die reservatie maken.
Waar?
Vertrekpunt is Hotel Van Bunnen. Van daaruit kies je zelf je plekje en trek je erop uit, met de fiets of te voet.
Hoelang?
Het hele zomerseizoen lang.
Reserveren?
Reserveren is noodzakelijk. Als hotelgast volstaat het je beslissing bij check-in of 24 uur vooraf door te geven aan onze medewerkers. Je hoeft niet elke dag van het aanbod gebruik te maken als je dat niet wenst. Externe gasten reserveren minstens 48 uur vooraf.
Kostprijs?
De ontbijtmand voor 2 personen is een supplement van 20 euro bovenop de prijs van de kamer. Voor externe gasten kost de ontbijtmand 50 euro voor 2 personen.
Beperkt?
Ons aantal ontbijtmanden is beperkt en reservaties gaan via first come first serve principe.
Reserveer hier!
Stuur ons een email via de knop hieronder. We zullen u daarop informeren over de beschikbaarheid.
Onze partners
Local for local, we hebben onze producten zorgvuldig gekozen bij lokale toppers.