COVID 19

Veilig verblijven bij
Hotel Van Bunnen

Een aangenaam verblijf en een fijne tijd voor onze gasten zijn al 30 jaar ons doel. Ook met het onzichtbare corona virus blijven we hiervoor gaan en zorgen we dat het voor iedereen veilig is, van bij het aankomen en inchecken, tijdens het verblijf tot en met het uitchecken.

Ons lekker ontbijt zullen we voortaan aan tafel serveren of kies voor onze nieuwe ontbijtmand formule waarbij je zelf een plekje in de natuur kiest om op unieke manier te genieten.

Reservatie
Bij reservatie bezorgen we u al het overzicht van alle verplichte en specifieke maatregelen die we nemen om COVID-19 te bestrijden. In het bijzonder kunnen wij geen gasten verwelkomen die symptomen van COVID-19 hebben of die 14 dagen voor het verblijf in contact zijn geweest met een persoon die COVID-19 of de symptomen daarvan heeft.
Social Distance
We vragen onze gasten de social distance van 1.5 meter te respecteren alsook de handhygiëne, daarvoor is er in de lobby is er handgel voor disinfectie ter beschikking. Mondmaskers kunnen aangekocht worden aan 1 euro per stuk.
Check-in, vanaf 15 uur.
Bij check-in zullen we de contactgegevens van één persoon per kamer registreren, zoals wettelijk verplicht, op snelle manier via het inlezen van de identiteitskaart en het vervolledigen met contactgegevens als deze bij reservatie niet volledig werden doorgegeven. We zullen bij check-in ook de betaling van de kamer op veilige manier regelen en alle maatregelen toelichten. Onze receptie heeft een plexi-scherm en de sleutels van uw kamer zijn ontsmet.
Lift
Aan de liftdeuren markeren we de 1.5 meter lijn om afstand te bewaren. Enkel gasten uit zelfde kamer nemen samen de lift. De knoppen in de lift ontsmetten we meermaals per dag en we vragen en adviseren om de knoppen met uw elleboog te bedienen. Hetzelfde doen we voor gemeenschappelijke lichtschakelaars, deurklinken, handgrepen aan de trappen.
Kamers
Alle kamers worden uitgebreid geventileerd. We vragen aan onze klanten om ramen te openen bij verlaten van de kamer. Kamers moeten minstens 1 uur per dag worden verlucht. Alle kamers worden met zorg en met nadruk op desinfectie van alle oppervlakken gereinigd. Onze gasten kunnen er desgewenst voor kiezen om hun kamer tijdens het verblijf zelf net houden met het label aan de deur.
Ontbijt
Voor de veiligheid serveren we ons buffet aan tafel en niet langer in buffet vorm. We gebruiken hiervoor een side-serving table en de afstand is minimaal 1.5 meter tussen de tafels.
Om dit op veilige en georganiseerde manier te laten gebeuren dienen klanten naar het ontbijt te komen in het afgesproken tijdsslot bij het inchecken:
- tussen 8.15 en 9.15 of
- vanaf 9.30 uur.

NIEUW is de optie te kiezen voor onze unieke ontbijtmand. Deze ontbijtmand is een speciale ervaring waarbij u naar één van de mooie plekjes in de natuur in Knokke trekt en er in alle rust en veiligheid van uw ontbijt geniet.

Check-out, 11h
We vragen om de kamer voor 11 uur vrij te maken en voor vertrek het raam te openen, gezien we de opgelegde tijd tussen klanten dienen te respecteren. Bij check-out kan u contactloos de sleutel deponeren.
Hotel Van Bunnen dankt de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer voor hun Covid steun.