Hotel Van Bunnen Knokke architectuur logo
BEAUFORT 2024 ARRANGEMENT
Ontdek Beaufort24 met ons arrangement: Zalig hotel, inclusief ontbijt, goodiebag, fiets- of wandelkaarten, en meer!
Beaufort24, de achtste editie van Triënnale Beaufort, presenteert 18 kunstwerken verspreid over de kustlijn van West-Vlaanderen, waarbij het thema 'Fabric of Life' centraal staat als een metafoor voor verbondenheid en diversiteit.
Curator Els Wuyts benadrukt de focus op de plaatsen waar de kunstwerken worden gepresenteerd, als katalysatoren voor verhalen, geschiedenissen en actuele thema's. Door kunstwerken landinwaarts te plaatsen en langs de kusttramroute te bewegen, biedt Beaufort24 een vernieuwende manier om de Belgische kust te ontdekken.
Met de belofte van een toegankelijke, betekenisvolle tentoonstelling die zowel lokale als universele thema's aansnijdt, biedt Beaufort24 een uitnodiging tot inspirerende ontmoetingen en reflectie.

Bezoekers van Beaufort24 kunnen de kunstroute verkennen via speciaal uitgestippelde wandel- en fietspaden langs de kustgemeenten, met beschikbare wandelkaarten. Fietsers kunnen gratis fietsroutes downloaden van de Triënnale Beaufort website die telkens twee kustgemeenten met elkaar verbinden. De kusttram biedt ook een unieke manier om de kunstwerken te ontdekken, met informatie over de dichtstbijzijnde haltes en de wandelafstand tot de kunstwerken beschikbaar op de website en in de gids.

BEAUFORT HIKE or BIKE 2024
Hou je van wandelen en fietsen met een vleugje cultuur? Dan is dat arrangement iets voor jou. Logeer in een prachtig modernistisch pand op 200 meter van de zee. Ons familiehotel is de ideale uitvalsbasis om Beaufort te ontdekken.


  • Overnachting in gezellige kamer met heerlijk vers ontbijt
  • Gratis Beaufort gids én goodiebag!
  • Fiets - of wandelkaart langs de nieuwe en bestaande kunstwerken van BEAUFORT
  • Verwenning met een heerlijk ijsje onderweg!
  • Overdekte fietsenstalling voor de fietsen
  • Een fiets of tandem huren? Dan bieden wij in samenwerking met Boulevard bikes fietsen aan vanaf 16 euro/dag.
  • Met de trein naar Knokke? Kan met een voordelig Happy tripticket van 14 euro/heen&terug
Reserveer hier!
Prijs voor twee personen vanaf 145 euro/nacht + toeristenbelasting 1,5 euro/persoon. Telkens van zondag tot vrijdag buiten de schoolvakanties en feestdagen.


Stuur ons een email via de knop hieronder. We zullen u daarop contacteren
Met dank aan Westtoer van de Provincie West-Vlaanderen voor de ondersteuning.